search
ΤΡΙΤΗ 13.10.2026 05:52
MENU CLOSE

Νέα 24ωρη απεργία στο Alter – Αγωνία για την τελική λύση

24.02.2011 07:39
Νέα 24ωρη απεργία στο Alter – Αγωνία για την τελική λύση - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Alter καθώς ΕΣΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία από σήμερα τα ξημερώματα έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής ενώ έχουν αναγγείλει για την ίδια ημέρα (Παρασκευή) 4ωρη στάση εργασίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα του ερχόμενου Σαββάτου ενώ η κατάσταση μέσα στο κανάλι είναι έκρυθμη καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Alter καθώς ΕΣΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία από σήμερα τα ξημερώματα έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής ενώ έχουν αναγγείλει για την ίδια ημέρα (Παρασκευή) 4ωρη στάση εργασίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 2 τα ξημερώματα του ερχόμενου Σαββάτου ενώ η κατάσταση μέσα στο κανάλι είναι έκρυθμη καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι.

Η διοίκηση του Alter πάντως σε επιστολή που έστειλε την Τετάρτη προς το Χρηματιστήριο αναφέρει ότι «η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δ.τ. ALTER CHANNEL, σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ανακοινώσεών της και σε σχέση με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, στα πλαίσια κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εταιρείας, οι μέτοχοι και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. Περαιτέρω, σε συνέχεια της από 29.12.2010 ανακοίνωσής της, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και δεσμεύεται να προβεί άμεσα σε ανακοίνωση σχετικά με κάθε νέο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με τα ανωτέρω».

Όλα δείχνουν ότι σύντομα (ακόμη και μέσα στην εβδομάδα) μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η… κοινοπραξία των τραπεζών δέχεται να αναλάβει το μάνατζμεντ του Alter ο Γιώργος Κορωνιάς, με την προϋπόθεση όμως να συνεισφέρει και εκείνος το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κορωνιάς μπορεί να μπει στο κανάλι και να αναλάβει τις τύχες του βάζοντας αυτός 10 «χαρτιά», όπως είχε προτείνει, βρίσκοντας όμως άλλα 10 «χαρτιά» από τους υπάρχοντες μετόχους του καναλιού ή από άλλους επενδυτές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις έχουν φουντώσει για τα καλά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο έχει η πληροφορία που δημοσίευσε την Τρίτη το www.enimerosi24,gr αναφέροντας ότι ως γενικός διευθυντής του καναλιού θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Πάνος Κολιοπάνος, πρώην διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Flash επί Σωκράτη Κόκκαλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 13.10.2026 05:41