search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:13
MENU CLOSE

Μαρία Ναυπλιώτου

05.04.2011 12:26
Μαρία Ναυπλιώτου  - Media

«Τα όνειρα δεν παίρνουν από λόγια και η επιθυμία δεν λογαριάζει τους φόβους. Όταν είσαι νέος καβαλάς σε ένα άλογο και πας» έλεγε σχετικά με την πορεία της, πριν λίγους μήνες η Μαρία Ναυπλιώτου στην συνέντευξη της στο Ποντίκι art.

«Τα όνειρα δεν παίρνουν από λόγια και η επιθυμία δεν λογαριάζει τους φόβους. Όταν είσαι νέος καβαλάς σε ένα άλογο και πας» έλεγε σχετικά με την πορεία της, πριν λίγους μήνες η Μαρία Ναυπλιώτου στην συνέντευξη της στο Ποντίκι art. Αυτό θα μπορούσε να είναι και το μότο της αρχετυπικής φιγούρας της Κάρμεν, την οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού στο θέατρο Κάππα έως τις 17 Απριλίου. Η παράσταση πρωτοανέβηκε σε εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό του Κεραμεικού το καλοκαίρι που μας πέρασε, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Η Ναυπλιώτου με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, την καλή φωνή που διαθέτει και την εξαιρετική τις κίνηση ενσαρκώνει την ηρωίδα του Μπιζέ, περισσότερο ως μια αδύναμη  και ευάλωτη γυναίκα και λιγότερο ως ένα μοιραίο θηλυκό. Σε μια παράσταση που η τζαζ προχωράει την όπερα ένα βήμα παραπέρα και οι ερμηνείες των ηθοποιών μοιάζουν πιο ανθρώπινες από αυτές των λυρικών τραγουδιστών, η Ναυπλιώτου μέσα στο κόκκινο φουστάνι της μπορεί να σε λιώσει με μια ματιά της και να σε κάνει να πιστέψεις μια για πάντα πως η γυναικεία φύση είναι η ελευθερία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 08:08