search
ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 22:47
MENU CLOSE

Η μοναξιά του Κώστα

19.05.2011 07:57
oldphotos130573714798.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στην Τήνο βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οικογενειακώς ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκε πολύ τη μοναξιά του, αφού τα τελευταία χρόνια η παρουσία του στο νησί συνοδευόταν και από δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και κάμερες.

Στην Τήνο βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οικογενειακώς ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκε πολύ τη μοναξιά του, αφού τα τελευταία χρόνια η παρουσία του στο νησί συνοδευόταν και από δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ και κάμερες. Είναι άγνωστο πάντως εάν ο τέως πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Μεγαλόχαρη για να του δώσει φώτιση και κουράγιο να αντέξει αυτή τη δύσκολη και κουραστική στιγμή. Αν πάντως σπάσει σύντομα τη σιωπή του, δεν αποκλείεται οι θρησκόληπτοι να μιλήσουν για θαύμα… Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 15.09.2026 22:43