Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΚάποιο γκρίνιαξαν πάλι, αλλά αυτή τη φορά η Τίνα φαίνεται πως προσπαθεί να βάλει φρένο στη συγκέντρωση ενός κλάδου στα χέρια πολύ λίγων.
Κάποιο γκρίνιαξαν πάλι, αλλά αυτή τη φορά η Τίνα φαίνεται πως προσπαθεί να βάλει φρένο στη συγκέντρωση ενός κλάδου στα χέρια πολύ λίγων.
Στην αρχή της εβδομάδας το ΥΠΕΚΑ προώθησε τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο, σύμφωνα με την οποία όσοι επενδυτές πήραν άδεια από τη ΡΑΕ για μία μονάδα ΑΠΕ, θα πρέπει να ξεκινήσουν αμέσως να μαζεύουν τις υπόλοιπες άδειες, καταργώντας το διάστημα των 30 μηνών που είχαν στη διάθεσή τους με τον προηγούμενο νόμο.
Μπορεί το μέτρο να φαίνεται αυστηρό, γνωρίζοντας την τεράστια γραφειοκρατία, αλλά η Τίνα προσπαθεί να κόψει με το μαχαίρι το φαινόμενο του «εμπορίου αδειών». Δηλαδή, όποιος έπαιρνε μία άδεια γύριζε στις μεγάλες εταιρείες του κλάδου και μάζευε προσφορές… Κι όποιος του έδινε περισσότερα. Τώρα, θα πρέπει να συγκεντρώσει όλα τα χαρτιά και γρήγορα. Διαφορετικά θα του αφαιρείται η άδεια.
A.X.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.