search
ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 06:30
MENU CLOSE

“Βόμβα” Γκουντγιόνσεν στην ΑΕΚ

16.07.2011 13:15
“Βόμβα” Γκουντγιόνσεν στην ΑΕΚ - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στη σπουδαιότερη μετεγγραφή του καλοκαιριού προχωρά η ΑΕΚ. Οι “κίτρινοι” συμφώνησαν με τον διεθνή Ισλανδό φορ Έϊντουρ Γκουντγιόνσεν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στη σπουδαιότερη μετεγγραφή του καλοκαιριού προχωρά η ΑΕΚ. Οι “κίτρινοι” συμφώνησαν με τον διεθνή Ισλανδό φορ Έϊντουρ Γκουντγιόνσεν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ξανθομάλλης επιθετικός ήταν από τα σπουδαιότερα ονόματα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας όταν και έκανε το ξεπέταγμά του στη Μπόλτον και ως αποτέλεσμα πήρε μετεγγραφή για την Τσέλσι. Στη συνέχεια έπαιξε και στην Μπαρτσελόνα με την οποία πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2009 αλλά και σε άλλες αγγλικές ομάδες.

Οι “κίτρινοι” έχασαν όμως τη μάχη με τον ΠΑΟΚ που απέκτησε από τον Πανσερραϊκό τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά απέκτησε τον νεαρό επιθετικό για τα επόμενα τρία χρόνια με τις απολαβές του παίκτη να φτάνουν τα 250.000 ευρώ το χρόνο.

Στο μεταξύ, ο σοβαρός τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (ρήξη πρόσθιου χιαστού) θα τον αφήσει εκτός αγώνων για περίπου 5 μήνες και ο Παναθηναϊκός ψάχνει επειγόντως για ακραίο μεσοεπιθετικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 20.08.2026 04:41