search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:39
MENU CLOSE

Σταμάτης Σπανουδάκης

11.08.2011 02:19
Σταμάτης Σπανουδάκης - Media

Και ενώ ακούμε συνεχώς για συναυλίες που ακυρώνονται και περιοδείες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια για να εμφανιστεί στο Ηρώδειο στις 9 Σεπτεμβρίου.

Και ενώ ακούμε συνεχώς για συναυλίες που ακυρώνονται και περιοδείες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια για να εμφανιστεί στο Ηρώδειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο εκλεκτός καλλιτέχνης του Κώστα Καραμανλή, επιστρέφει για να μας θυμίσει τις επικές μελωδίες που κατά καιρούς γράφει για τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά αλλά και την Παναγία (στην οποία σκοπεύει να αφιερώσει τον επόμενο δίσκο του). Διαβάζουμε ότι η συναυλία στο Ηρώδειο έχει τίτλο «Θέλω να’ μαι πάντα μαζί σου» από τον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. Ένας δίσκος που πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας, αφού ο Σπανουδάκης επαναλαμβάνεται καλλιτεχνικά εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, όσοι θα αγοράσουν εισιτήριο για το Ηρώδειο θα πάρουν δώρο και το δίσκο για να είναι καλά προετοιμασμένοι για τη συναυλία. Το νέο προσωπικό στοίχημα του καλλιτέχνη, όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, είναι να παρουσιάσει μια πιο ώριμη πλευρά του, με μόττο «είναι πολύ το λίγο»(!). Αυτό θα πει καλλιτεχνικό όραμα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 22:32