search
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.2026 13:56
MENU CLOSE

Με απώλειες έκλεισε το Χ.Α

08.09.2011 15:28
Με απώλειες έκλεισε το Χ.Α - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Αρνητικό κλίμα επικράτησε την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να διαμορφώνεται στις 886,77 μονάδες καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 4,59% και τον τζίρο των συναλλαγών να φτάνει τα 56,23 εκατ. ευρώ.

Αρνητικό κλίμα επικράτησε την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να διαμορφώνεται στις 886,77 μονάδες καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 4,59% και τον τζίρο των συναλλαγών να φτάνει τα 56,23 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 5,53%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,74% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε πτώση 0,82%.

Μεγάλη πτώση (8,19%) κατέγραψε ο τραπεζικός δείκτης, ενώ σημαντικές απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των εταιρειών Υγείας (-7,86%) και Εμπορίου (-4,75%).

Αντίθετα, κέρδη παρουσίασαν οι δείκτες Υγείας (+0,99%), Προσωπικών και οικιακών προϊόντων (+0,04%) και Χημικών (+0,02%).

Συνολικά 92 μετοχές σημείωσαν πτώση, 46 κατέγραψαν άνοδο, ενώ 48 έμειναν αμετάβλητες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.2026 13:56