search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 22:58
MENU CLOSE

ΔΕΗ σε νέες περιπέτειες…

30.09.2011 15:30
oldphotos131738315415.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Έλαβε και τυπικά η ΔΕΗ Ανανεώσιμες την άδεια της ΡΑΕ για το μεγάλο φωτοβολταϊκό των 200 μεγαβάτ στην Πτολεμαΐδα.

Έλαβε και τυπικά η ΔΕΗ Ανανεώσιμες την άδεια της ΡΑΕ για το μεγάλο φωτοβολταϊκό των 200 μεγαβάτ στην Πτολεμαΐδα. Η άδεια εκδόθηκε στο όνομα της εταιρείας «Ηλιακό Βέλος 1 Αν. Εταιρεία Παραγωγής Ηλεκτρισμού από ΑΠΕ», 100% θυγατρι­κής της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, η οποία με τη σειρά της είναι 100% θυγατρική της ΔΕΗ.

Ως τελικός εγγυητής της χρηματοδότησης του έργου, που υπολογίζεται σε πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίζεται η ΔΕΗ, η οποία θα εξασφαλίσει και τον τραπεζικό δανεισμό για λογαριασμό της θυγατρικής της.

Έτσι, μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης από τη ΡΑΕ, θα ξεκινήσει τυπικά και η διαδικασία λήψης και των υπόλοιπων αδειών για την εγκατάσταση και λειτουργία του φωτοβολταϊκού, μέσω του fast track, στο οποίο εντάχθηκε η επένδυση. Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 22:53