Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤην αναγκαιότητα για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50% – 60% φέρεται να υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ κατά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, το Σάββατο, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.
Την αναγκαιότητα για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 50% – 60% φέρεται να υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ κατά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, το Σάββατο, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, η αξιολόγηση της τρόικας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους κατέδειξε ότι οι αποφάσεις της 21ης Ιουλίου δεν είναι σε καμία περίπτωση επαρκείς. Επισήμανε, όμως, ότι αυτό που προέχει είναι το μεγαλύτερο κούρεμα να γίνει σε εθελοντική βάση.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.