Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΝέες αρμοδιότητες αναμένεται να αναλάβει ο αρμόδιος επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρεν, καθώς ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τον προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.
Νέες αρμοδιότητες αναμένεται να αναλάβει ο αρμόδιος επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρεν, καθώς ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τον προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπαρόζο απευθυνόμενος στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέφερε ότι «με αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούμε αποτελεσματικότερα την ανεξαρτησία και την αποτελεσματικότητα στον συντονισμό και την εποπτεία της οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωζώνης».
Παράλληλα τόνισε ότι «η ύπαρξη ενός Επιτρόπου για το ευρώ, επιβεβαιώνει ότι θέλουμε η οικονομική διακυβέρνηση να διεξάγεται εντός του πλαισίου της κοινότητας και με τους θεσμούς της κοινότητας».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.