Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΑνοιχτή στη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση θα ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον επίτροπο για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.
Ανοιχτή στη δημιουργία «ειδικών οικονομικών ζωνών» σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση θα ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον επίτροπο για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.
Απαντώντας ο κ. Ρεν σε ερώτημα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ανέφερε πως οι ζώνες αποτελούν μια «ενδιαφέρουσα ιδέα» που ενδέχεται να βοηθήσουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει συζητηθεί με την ΕΕ ή τις ελληνικές αρχές.
«Πιστεύουμε ότι είναι μία ιδέα, την οποία θα εξετάσουν οι ελληνικές αρχές εφόσον θέλουν να προχωρήσουν με τέτοιες πρωτοβουλίες. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση το αποφασίσει, η Κομισιόν είναι έτοιμη να συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την πιθανότητα να εφαρμοσθούν στην πράξη αυτές οι ιδέες», υπογράμμισε ο κ. Ρεν.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.