search
ΤΡΙΤΗ 08.09.2026 18:20
MENU CLOSE

Βουτιά στην Wall Street

01.11.2011 20:35
Βουτιά στην Wall Street - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Wall Street, εν μέσω φόβων ότι η απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες

Με μεγάλη πτώση έκλεισαν οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Wall Street, εν μέσω φόβων ότι η απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Ισχυρό πλήγμα δέχθηκαν οι τράπεζες.

Ο Dow έκλεισε με πτώση 2,48% στις 11.657,96 μονάδες, ο Nasdaq στις 2.606,96 μονάδες υποχωρώντας κατά 2,89% και ο S&P 500 κατέγραψε πτώση 2,79% στις 1.218,28 μονάδες.

 

Πηγή: naftemporiki

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 08.09.2026 18:19