Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΠροειδοποίηση για τον «κίνδυνο μιας αλυσιδωτής παγκόσμιας δημοσιονομικής αστάθειας», αν οι οικονομίες του πλανήτη δεν αντιδράσουν από κοινού απέναντι στην κρίση χρέους στην Ευρώπη και στις απειλές ύφεσης, εξέφρασε η Κριστίν Λαγκάρντ από το Πεκίνο.
Προειδοποίηση για τον «κίνδυνο μιας αλυσιδωτής παγκόσμιας δημοσιονομικής αστάθειας», αν οι οικονομίες του πλανήτη δεν αντιδράσουν από κοινού απέναντι στην κρίση χρέους στην Ευρώπη και στις απειλές ύφεσης, εξέφρασε η Κριστίν Λαγκάρντ από το Πεκίνο.
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) επεσήμανε ότι η Ασία δεν είναι στο απυρόβλητο και κάλεσε την Κίνα να αποκτήσει ένα ισχυρότερο νόμισμα, την ώρα που το χαμηλό επίπεδο του γουάν θεωρείται η αιτία των πολύ υψηλών εμπορικών πλεονασμάτων του Πεκίνου.
Πρέπει να σημειωθεί πως η Λαγκάρντ έφθασε στο Πεκίνο για την πρώτη της επίσκεψη στην Κίνα ως επικεφαλής του ΔΝΤ και αναμένεται να εξετάσει μαζί με Κινέζους αξιωματούχους τις συνέπειες της κρίσης χρέους στην Ευρώπη και τις συνθήκες υπό τις οποίες η δεύτερη οικονομία παγκοσμίως θα μπορεί να αγοράσει περισσότερα κρατικά ομόλογα στη γηραιά ήπειρο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.