search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 18:25
MENU CLOSE

Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

16.11.2011 13:06
Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο «Περικλής», ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην ελισαβετιανή εποχή, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά.

Ο «Περικλής», ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην ελισαβετιανή εποχή, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά. Οι θυελλώδεις περιπέτειες του Περικλή, που εγκαταλείπει το βασίλειό του για να αποφύγει την οργή του βασιλιά Αντιόχου, χάνει τη γυναίκα και την κόρη του και ενώνεται και πάλι μαζί τους αναπάντεχα σε ένα θέαμα, που «ταξιδεύει» σε όλη τη Μεσόγειο και διασχίζει μαγικά τον χρόνο. Η παράσταση θα συμμετάσχει τον Απρίλιο του 2012 στο Globe to Globe Festival στο Λονδίνο. Παίζουν οι ηθοποιοί: Κώστας Βασαρδάνης, Γιάννης Βογιατζής, Γιώργος Γλάστρας, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Κοτανίδης, Χρήστος Λούλης, Μανώλης Μαυροματάκης, Δημήτρης Πιατάς, Μαρία Σκουλά κ.ά.

Info: Εθνικό Θέατρο, Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, τηλ. 210-5288173.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 18:22