Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΞεχωριστή περπατησιά επιχειρεί ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος μοιάζει να θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ.
Ξεχωριστή περπατησιά επιχειρεί ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος μοιάζει να θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ. Και η πρώτη του κίνηση ήταν να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία τονίζει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη συμμετοχή «ακροδεξιών» υπουργών που προέρχονται από το ΛΑΟΣ. «Η θετική ψήφος μου δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επιδοκιμασία για τη συμμετοχή υπουργών που προέρχονται από τον χώρο της Ακροδεξιάς, οι οποίοι υπηρέτησαν τη χουντική Δεξιά ή είναι γνήσιοι ιδεολογικοί απόγονοι της δικτατορίας», γράφει χαρακτηριστικά.
Ο Χάρης με την κίνησή του παραμένει εντός ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τον Χρήστο Κάτσουρα (από το Καρπενήσι) και τον Τσετίν Μάταντζη από την Ξάνθη, που διαφοροποιήθηκαν ο πρώτος χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση μιντιακό δημιούργημα και ο έτερος λόγω των εθνικιστικών θέσεων του ΛΑΟΣ που μετέχει στην κυβέρνηση. Νέες φουρτούνες έφερε ο Καρατζαφεύγας… Τελικά την πλήρωσε ο Καμμένος με διαγραφή. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.