search
ΤΡΙΤΗ 08.09.2026 06:26
MENU CLOSE

Επιβολή κυρώσεων στην S&P ζητεί η Γαλλία

24.11.2011 16:10
Επιβολή κυρώσεων στην S&P ζητεί η Γαλλία - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Κυρώσεις κατά της Standard & Poor’s ζητεί το Παρίσι με αφορμή την λανθασμένη ανακοίνωσή της για υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας.

Κυρώσεις κατά της Standard & Poor’s ζητεί το Παρίσι με αφορμή την λανθασμένη ανακοίνωσή της για υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας.

«Δεν μπορεί κανείς να έχει σοβαρές ευθύνες για την οικονομία, χωρίς να υπόκειται, σε περίπτωση λάθους, σε κυρώσεις ανάλογες με τις συνέπειες των πράξεών του. Κατά την άποψή μου αυτό το λάθος δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως γκάφα, αλλά ως μια αλυσίδα γεγονότων» τόνισε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουέν.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Μισέλ Μπαρνιέ έχει χαρακτηρίσει το γεγονός ως «πολύ σοβαρό περιστατικό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 08.09.2026 06:06