Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτο 7,8% διαμορφώθηκε το επιτόκιο των διετών ιταλικών ομολόγων, ενώ και το κοινό νόμισμα υποχωρεί στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων επτά εβδομάδων.
Στο 7,8% διαμορφώθηκε το επιτόκιο των διετών ιταλικών ομολόγων.
Παράλληλα και στη δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων η απόδοση διαμορφώθηκε πολύ υψηλά στο 6,5% από 3,52% που είχε διαμορφωθεί ένα μήνα πριν.
Ανησυχητικό για την Ιταλία κρίνεται το γεγονός ότι εξακολουθεί να αυξάνεται το κόστος δανεισμού της χώρας αντί να μειώνεται, παρά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης τεχνοκρατών υπό την ηγεσία του Μάριο Μόντι.
Στον απόηχο των κλυδωνισμών στην ευρωζώνη, στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά εβδομάδων υποχωρεί το κοινό νόμισμα. Πιο συγκεκριμένα υποχώρησε μέχρι τα 1,3226 δολάρια, χαμηλότερο επίπεδο από τις 4 Οκτωβρίου. Συνολικά την εβδομάδα που μας πέρασε σημείωσε απώλειες της τάξης του 2,1%.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.