Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΕντός της ημέρας ή την Τρίτη θα εκδοθεί η εγκύκλιος για το τέλος ακινήτων και τις κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Εντός της ημέρας ή την Τρίτη θα εκδοθεί η εγκύκλιος για το τέλος ακινήτων και τις κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα, η εγκύκλιος καθυστερεί προκειμένου να είναι πλήρης, ενώ δήλωσε ότι ανεξαρτήτως του τι προβλέπει η εγκύκλιος για τις εξαιρέσεις, οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι πρώτα να καταβάλουν το τέλος και μετά θα γίνονται διορθώσεις τυχόν λαθών.
«Το τέλος για τα ακίνητα θα ισχύσει και το επόμενο έτος, ενδεχομένως όχι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ», πρόσθεσε ο κ. Πλασκοβίτης.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.