search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 15:56
MENU CLOSE

Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

14.12.2011 13:45
Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Η «Αυλή των Θαυμάτων», έργο αναφοράς για το ελληνικό θέατρο, γραμμένο από τον πρόσφατα χαμένο Ιάκωβο Καμπανέλλη, παρουσιάζεται για δεύτερη μόλις φορά από το Εθνικό Θέατρο.

Η «Αυλή των Θαυμάτων», έργο αναφοράς για το ελληνικό θέατρο, γραμμένο από τον πρόσφατα χαμένο Ιάκωβο Καμπανέλλη, παρουσιάζεται για δεύτερη μόλις φορά από το Εθνικό Θέατρο. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Γιάννης Κακλέας, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Νίκος Κουρής, Εύη Σαουλίδου, Νίκος Ψαρράς, Μίνα Αδαμάκη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Αγγελική Στελλάτου κ.ά. Γύρω από μία σύγχρονη «αυλή» συνυπάρχουν οι ψυχές και οι ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές καταβολές, αλλά συνδετικό στοιχείο την αγωνία για επιβίωση και καλύτερη ζωή. Ένα έργο – τομή στην ελληνική κοινωνία, που διεισδύει βαθιά στην ανθρώπινη ψυχή, με τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.

Info: Πρεμιέρα: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Εθνικό Θέατρο, Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, τηλ. 210-5288173. Τιμές εισιτηρίων: από 10 έως 21 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 15:54