search
ΔΕΥΤΕΡΑ 07.09.2026 09:14
MENU CLOSE

Ρυθμίζονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

04.01.2012 08:57
Ρυθμίζονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στο νέο πολυνομοσχέδιο που θα συζητηθεί την Πέμπτη στο υπουργικό συμβούλιο, θα περιέχονται μεταξύ των άλλων η σύσταση δικηγορικών εταιρειών, η δυνατότητα διαφήμισης της παροχής δικηγορικών υπηρεσιών και η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.

Στο νέο πολυνομοσχέδιο που θα συζητηθεί την Πέμπτη στο υπουργικό συμβούλιο, θα περιέχονται μεταξύ των άλλων η σύσταση δικηγορικών εταιρειών, η δυνατότητα διαφήμισης της παροχής δικηγορικών υπηρεσιών και η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, το πολυνομοσχέδιο αποτέλεσε αντικείμενο της συζήτησης που είχαν ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος και ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην οποία μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στο PSI και στα προβλήματα που παρουσιάζει η υλοποίηση της συμφωνίας. Σε ό,τι αφορά στο πολυνομοσχέδιο, θα περιέχει ένα ακόμα βήμα για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος, καθώς θα προβλέπεται η δυνατότητα σύστασης δικηγορικών εταιρειών, αλλά και η δυνατότητα διαφήμισης των δικηγορικών υπηρεσιών. Ακόμα θα περιέχεται διάταξη για την πλήρη απελευθέρωση των φορτηγών δημόσιας χρήσης, όπως επίσης και η νέα ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 07.09.2026 09:13