Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες να συγκεντρώνει δικαιολογητικά, προκειμένου να προσφύγει με μαζικό τρόπο κατά του «χαρατσιού» που επέβαλε η Κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ.
Η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες να συγκεντρώνει δικαιολογητικά, ώστε να προσφύγει με μαζικό τρόπο κατά του «χαρατσιού» που επέβαλε η Κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ.
Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη κι έτσι όσοι επιθυμούν ή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το «τέλος», μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα που δίνει η «Ανοιχτή Πόλη» προκειμένου να καταθέσουν τα δικά τους δικαιολογητικά. Κ.Μ.

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.