search
ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 13:24
MENU CLOSE

Αλλαγή ρόλων

16.01.2012 18:15
oldphotos132637185938.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Tον ρόλο της «αξιωματικής αντιπολίτευσης» θέλει να… υποκλέψει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ και έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για την κατάθεση ερωτήσε­ων για όλα τα μείζοντα προβλήματα.

Tον ρόλο της «αξιωματικής αντιπολίτευσης» θέλει να… υποκλέψει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ και έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για την κατάθεση ερωτήσε­ων για όλα τα μείζοντα προβλήματα. Με δεδομένη την αμη­χανία των βουλευτών της Ν.Δ., που παρακολουθούν από από­σταση τα κοινοβουλευτικά δρώμενα, ψάχνοντας να δουν πώς «θα εμπλουτιστούν» με νέα πρόσωπα τα ψηφοδέλτια του κόμματος, και του ΛΑΟΣ, που έχει πέσει με τα μούτρα στο «γκουβέρνο», το κενό στη Βουλή είναι μεγάλο και η Αριστε­ρά έχει μείνει ως αντιπολίτευση. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται πυ­ρετωδώς: ο Αλέξης Τσίπρας με ερώτησή του προς τον πρωθυ­πουργό για τις μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και όλοι οι βου­λευτές, που προχώρησαν σε μπαράζ ερωτή­σεων από τη Δευτέρα που άνοιξε η Βουλή. Το ΚΚΕ βέβαια προτιμά να πρωταγωνιστεί σε άλλους δρόμους… Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.09.2026 13:24