search
ΚΥΡΙΑΚΗ 06.09.2026 07:30
MENU CLOSE

«Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου»

16.02.2012 09:40
«Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου» - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου, προκαλώντας έτσι τη διάλυση της ζώνης του ευρώ» τόνισε στο Bloomberg Businessweek ο δισεκατομμυριούχος hedge fund μάνατζερ John Paulson.

«Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέχρι το τέλος Μαρτίου, προκαλώντας έτσι τη διάλυση της ζώνης του ευρώ» τόνισε στο Bloomberg Businessweek ο δισεκατομμυριούχος hedge fund μάνατζερ John Paulson.

«Το ευρώ δεν είναι διασφαλισμένο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πιο καταστροφικό για το σύστημα ακόμη και από τη χρεοκοπία της Lehman Brothers» πρόσθεσε.

O  John Paulson έγινε δισεκατομμυριούχος το 2007 μέσα από την αγορά ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου των ΗΠΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06.09.2026 07:22