search
ΚΥΡΙΑΚΗ 06.09.2026 07:30
MENU CLOSE

Άμεσα στη Βουλή τα πρόσθετα μέτρα για τα 325 εκατ. ευρώ

17.02.2012 07:50
Άμεσα στη Βουλή τα πρόσθετα μέτρα για τα 325 εκατ. ευρώ - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ο συμπληρωματικός Προϋπολογισμός για το 2012 που αφορά στα μέτρα για την εξεύρεση 325 εκατ. ευρώ. από περικοπές συντάξεων και ειδικά μισθολόγια, αναμένεται να κατατεθεί σήμερα, Παρασκευή, στη Βουλή.

Ο συμπληρωματικός Προϋπολογισμός για το 2012 που αφορά στα μέτρα για την εξεύρεση 325 εκατ. ευρώ. από περικοπές συντάξεων και ειδικά μισθολόγια, αναμένεται να κατατεθεί σήμερα, Παρασκευή, στη Βουλή.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, τοΑΠΕ επικαλούμενο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, μετέδωσε πως στόχος του ΥΠΟΙΚ είναι να συζητηθεί όσο το δυνατόν συντομότερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για το συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

Παράλληλα, το στέλεχος του υπουργείου εξέφρασε και την πεποίθηση ότι τα μέτρα που απαιτούν οι εταίροι, θα περάσουν, συμπεριλαμβανομένου «ειδικού λογαριασμού» για την προτεραιότητα στην αποπληρωμή του δανείου, αλλά και τη δημοσιονομική εποπτεία.

Υπενθυμίζεται πως ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός είναι ένα από τα ζητήματα που δυσκολεύουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, καθώς η νέα δανειακή σύμβαση θέτει στη κυβέρνηση ως προϋπόθεση τη δέσμευση της για τα μέτρα.

Στόχος είναι το πολυνομοσχέδιο με τον εφαρμοστικό νόμο να έχει ψηφιστεί μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06.09.2026 07:22