Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣημαντικά χαμηλότερη από τα νούμερα που είχαν ακουστεί κατά καιρούς είναι τελικά η αξία των ακινήτων του Δημοσίου, που έχουν περάσει στο Ταμείο των Ιδιωτικοποιήσεων.
Σημαντικά χαμηλότερη από τα νούμερα που είχαν ακουστεί κατά καιρούς είναι τελικά η αξία των ακινήτων του Δημοσίου, που έχουν περάσει στο Ταμείο των Ιδιωτικοποιήσεων.
Πρόκειται δηλαδή για ακίνητα της κτηματικής εταιρείας του Δημοσίου και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται υπό τη διαχείριση του συγκεκριμένου οργανισμού.
Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, που έχουν προσληφθεί ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, ενημέρωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης τη διοίκηση του Ταμείου ότι όλα αυτά τα ακίνητα εκτιμώνται από 28 έως 34 δισ. ευρώ. Η εκτίμηση αυτή γίνεται χωρίς να ληφθούν υπόψη εκκρεμή θέματα που έχουν να κάνουν με την κυριότητα των συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων, το Κτηματολόγιο κ.τ.λ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους εκτιμώντας ότι η αποτίμηση αυτή είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Οι δύο πλευρές θα πραγματοποιήσουν και άλλες συναντήσεις, ώστε να αποτυπωθεί πλήρως η εικόνα της αξίας των συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.