search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:25
MENU CLOSE

Κοιτάει Χιώτη ο Φερνάντο Σάντος

02.04.2012 07:56
Κοιτάει Χιώτη ο Φερνάντο Σάντος - Media

Δεν άφησαν ασυγκίνητο τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ελλάδας,Φερνάντο Σάντος, οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη.

Δεν άφησαν ασυγκίνητο τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ελλάδας,Φερνάντο Σάντος, οι εμφανίσεις του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Διονύση Χιώτη.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας ήταν από τους πρωταγωνιστικές της κυπριακής ομάδας στην πορεία της στους ομίλους του Champions League, ενώ όλοι θυμούνται τις δύο αποκρούσει πέναλτι στους «16» με τη Λιόν, που προσέφερε την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δει τον Έλληνα γκολκίπερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως θέλει να τον παρακολουθήσει από κοντά σε παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος και για το λόγο αυτό σκέφτεται να ταξιδέψει στη μεγαλόνησο.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που είχε κληθεί ο Χιώτης στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν για τους τελευταίες αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2012 με Κροατία και Γεωργία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:24