search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Κανίβαλος στο Μαϊάμι

31.05.2012 00:14
Κανίβαλος στο Μαϊάμι - Media

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Ένα απίστευτο σκηνικό  εκτυλίχθηκε σε δρόμο του Μαϊάμι με σκηνές κανιβαλισμού και χρήση  πυρός από την αστυνομία ώστε το «ζόμπι» να σταματήσει να τρώει  έναν άνθρωπο!

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

Ένα απίστευτο σκηνικό  εκτυλίχθηκε σε δρόμο του Μαϊάμι με σκηνές κανιβαλισμού και χρήση  πυρός από την αστυνομία ώστε το «ζόμπι» να σταματήσει να τρώει  έναν άνθρωπο!

Ο 31χρονος Ρούντι Γιουτζίν επιτέθηκε σε έναν άστεγο στον δρόμο και χωρίς να προλάβει κανείς να κάνει κάτι, άρχισε να του τρώει το πρόσωπο. Περαστικοί που είδαν το φρικιαστικό θέαμα ειδοποίησαν τις αρχές και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί τα έχασαν: Ο Γιουτζίν, εντελώς γυμνός, έκοβε κομμάτια από το πρόσωπο του φουκαρά άστεγου και δεν αντέδρασε στις προειδοποιήσεις να σταματήσει. Οι δύο αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του και χρειάστηκαν έξι σφαίρες για να τον σταματήσουν. Ο ένας εκ των δύο οργάνων περιέγραψε σοκαρισμένος πως ο Γιουτζίν έπεσε στο έδαφος με κομμάτια από τη σάρκα του άστεγου να κρέμονται από το πρόσωπό του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν αγώνα για να τον σώσουν.

Σύμφωνα με τη νεκροψία ο  θύτης είχε πάρει το ναρκωτικό  με το όνομα «άλατα μπάνιου» το οποίο  είχε παρενέργειες σαν παραισθησιογόνο.

Ο χρήστης νιώθει να καίγονται  τα σωθικά του και για αυτό ο  Γιουτζίν ήταν ολόγυμνος την ώρα που έκανε την μακάβρια επίθεση του. Σύμφωνα με τους γιατρούς η συγκεκριμένη ουσία κάνει τους χρήστες να νιώθουν υπεράνθρωποι και αυτό τους οδηγεί να επιτίθενται με τα δόντια!

Η πρώην σύζυγος του  Γιουτζίν, ο οποίος είχε διάφορες καταδίκες από κλοπές μέχρι ναρκωτικά, κατέθεσε ότι ήταν εξαιρετικά βίαιος και ότι πρόσφατα του έγινε έξωση από το σπίτι του και αυτό τον εξόργισε ακόμη περισσότερο.

Όπως είναι φυσικό η  κοινή γνώμη συγκλονίστηκε αφού το είδος της επίθεσης ήταν αποτρόπαιο και κτηνώδες ενώ οι αστυνομικοί  που εξουδετέρωσαν τον κανίβαλο δέχονται ψυχιατρική βοήθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 22:48