Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΚέρδη κατέγραψε ο γενικός δείκτης σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών εν μέσω φημών για ευρωπαϊκή ανάληψη δράσης για την τόνωση της ανάπτυξης και τη στήριξη των ισπανικών τραπεζών.
Κέρδη κατέγραψε ο γενικός δείκτης σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών εν μέσω φημών για ευρωπαϊκή ανάληψη δράσης για την τόνωση της ανάπτυξης και τη στήριξη των ισπανικών τραπεζών.
Ειδικότερα ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 492,19 μονάδες με την αξία των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 46,09 εκατομμύρια ευρώ.
Μεγαλύτερη άνοδος σημείωσαν οι δείκτες των Κατασκευών & Υλικών (+7,6%), του Εμπορίου (+7,3%), ενώ ενισχύθηκε και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφοντας άνοδο +3,7%.
Συνολικά, 85 μετοχές ενισχύθηκαν, 34 υποχώρησαν και 30 παρέμειναν σταθερές.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.