Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΓια πολύ καιρό θα πληρώνει η Κριστίν Λαγκάρντ τη συνέντευξή της στον «Γκάρντιαν», όπου μεταξύ πολλών άλλων εμετικών έλεγε ότι «τα παιδιά στον Νίγηρα χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα».
Για πολύ καιρό θα πληρώνει η Κριστίν Λαγκάρντ τη συνέντευξή της στον «Γκάρντιαν», όπου μεταξύ πολλών άλλων εμετικών έλεγε ότι «τα παιδιά στον Νίγηρα χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από ό,τι στην Αθήνα». Κάποιοι έψαξαν και ανακάλυψαν ότι ως υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας αύξησε το μετοχικό κεφάλαιο της κρατικής γαλλικής εταιρείας AREVA. Δεν πρόκειται για κάποια μη κερδοσκοπική οργάνωση με φιλανθρωπική δράση, αλλά για εταιρεία που εμπορεύεται την πρώτη ύλη των κοιτασμάτων ουρανίου στον Νίγηρα. Έχει ετήσια κέρδη ύψους 14 δισ. ευρώ και δαπανά μόλις το 0,05% για την υγειονομική και κοινωνική φροντίδα των κατοίκων του Νίγηρα, παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, με τον πληθυσμό του να πάσχει από τα ραδιενεργά απόβλητα. Τέτοια ευαισθησία… Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.