Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 14 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εντολή ελπίδας και ευθύνης». Στον ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική δυναμική, αμύνεται εκφοβίζοντας η ΝΔ, «οικουμενικά» σενάρια σερβίρει η διαπλοκή. Η ελληνική κοινωνία έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία την προσεχή Κυριακή να επιβάλλει μια κεντροαριστερή συνεργασία για το σχηματισμό μιας βιώσιμης κυβέρνησης. (Σελ.3)
Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 14 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εντολή ελπίδας και ευθύνης». Στον ΣΥΡΙΖΑ η κοινωνική δυναμική, αμύνεται εκφοβίζοντας η ΝΔ, «οικουμενικά» σενάρια σερβίρει η διαπλοκή. Η ελληνική κοινωνία έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία την προσεχή Κυριακή να επιβάλλει μια κεντροαριστερή συνεργασία για το σχηματισμό μιας βιώσιμης κυβέρνησης. (Σελ.3)
ΝΔ: Στη Συγγρού μιλάνε για την προοπτική της κυβέρνησής τους, ωστόσο κάποιοι κρατάνε και μια πισινή για την περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε κατ΄ ευχήν τους. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, κανείς δεν διεκδικεί την πατρότητα της ήττας και γι αυτό ομάδες και ομαδούλες πλακώνονται για την προεκλογική τακτική. (Σελ. 4,5)
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβάζει το στοίχημα κοιτώντας την κορυφή και ζητώντας αυτοδυναμία. Στην Κουμουνδούρου αναζητούν την κεντροαριστερή συνεργασία, κλείνουν, ωστόσο, το μάτι στους ψηφοφόρους των όμορων κομμάτων. (Σελ. 6,7)
ΠΑΣΟΚ: Κυριακή κοντή γιορτή για την προοπτική του. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει πολύ καλά ότι από το αποτέλεσμα της Κυριακής θα διαφανούν οι πιθανότητες πολιτικής επιβίωσης, τόσο οι δικές του όσο και του κόμματός του. (Σελ. 10,11)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ο φασισμός ψαρεύει στον βούρκο της κοινωνικής εξαθλίωσης. Οι «άντρες» με τα μαύρα χτυπούν, απειλούν και εκβιάζουν δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των «τιμωρών» του διεφθαρμένου συστήματος, προωθώντας ταυτόχρονα την κρυφή τους ατζέντα για την κατάλυση της δημοκρατίας, (Σελ. 16)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το βαρύ καθήκον της επόμενης κυβέρνησης που θα κληθεί να βαδίσει σε επικίνδυνα ναρκοπέδια. (Σελ. 16,17)
ΒΙΒΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑΣ: Ενημερωμένος, κριτικός αλλά και … γενναιόδωρος, με πολλές προτάσεις για όλα τα αναγνωστικά γούστα, κυκλοφορεί ο καλοκαιρινός «Βιβλιοπόντικας», «Βουτιά στο διάβασμα». Το τεύχος περιέχει όλες τις νέες εκδόσεις, κάνοντας ιδιαίτερες επισημάνσεις για την κάθε κατηγορία βιβλίου. Συνολικά περιέχει τις ενότητες της ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, της αστυνομικής λογοτεχνίας, της πολιτικής, της ιστορίας, του δοκιμίου και της μελέτης, της ελληνικής γραμματείας και των κόμικς.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.