Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤα 817,8 εκατ. ευρώ έφτασαν οι ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές στο πρώτο πεντάμηνο του 2012.
Τα 817,8 εκατ. ευρώ έφτασαν οι ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές στο πρώτο πεντάμηνο του 2012.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τειρεσίας Α.Ε., το Μάιο σφραγίστηκαν επιταγές αξίας 117,99 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 7,66% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Παράλληλα το Μάιο, οι απλήρωτες συναλλαγματικές έφτασαν τις 12.000 φτάνοντας τα 17,42 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 25,5% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012.
Από την αρχή του χρόνου οι απλήρωτες συναλλαγματικές είναι 56.471 ποσού 89,55 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.