Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του υπουργείου, ο κ. Ράιχενμπαχ εστίασε σε τρεις τομείς συνεργασίας, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και το Κτηματολόγιο «Αυτά είναι τρία θέματα πολύ μεγάλη σημασίας τα οποία θα επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξη της Ελλάδας» τόνισε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα συνεχιστεί η συνεργασία με το υπουργείο.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Ευ. Λιβιεράτος αφού υπενθύμισε ότι η ομάδα του κ. Ράιχενμπαχ έχει προσκληθεί από την ελληνική κυβέρνηση, «ώστε να βοηθήσει στη διατύπωση κάποιων νέων προτάσεων για τα θέματα που αναφέρονται στο περιβάλλον, στην ενέργεια και τη διαχείριση του χώρου», σημείωσε πως η σημερινή συνάντηση έγινε «σε πολύ καλό κλίμα με πλήρη αντίληψη των προβλημάτων» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αυτή η καλή συνεργασία με την task force θα συνεχίσει και στο μέλλον».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.