Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣυναινετική τακτική φαίνεται ότι επιλέγει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να κάνει ορισμένες αλλαγές στον νόμο της Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ.
Συναινετική τακτική φαίνεται ότι επιλέγει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να κάνει ορισμένες αλλαγές στον νόμο της Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ. Αρβανιτόπουλος και Παπαθεοδώρου (τον δεύτερο, λόγω των θέσεών του όταν ήταν επικεφαλής των πρυτανέων, τον περιμένουν να κάνει το λάθος!) φροντίζουν να έχουν ενημερωμένους τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς για τις αλλαγές που ετοιμάζουν, ενώ έχουν κατά νου να ενημερώσουν και την αντιπολίτευση, πριν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. Σχετική τροπολογία ίσως κατατεθεί σήμερα ή αύριο στη Βουλή. Α.Χ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.