search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Η θυσία της μάνας…

27.07.2012 05:43
oldphotos134329425926.jpg

Μία διάσημη παρέα «ξεναγούσε» στο Μουσείο της  Ακρόπολης η Μαριάννα Λάτση, μία μέρα μετά την παράδοση των μετοχών της Eurobank στα εγγόνια του ιδρυτή της αυτοκρατορίας.

Μία διάσημη παρέα «ξεναγούσε» στο Μουσείο της  Ακρόπολης η Μαριάννα Λάτση, μία μέρα μετά την παράδοση των μετοχών της Eurobank στα εγγόνια του ιδρυτή της αυτοκρατορίας. Η Μαριάννα, λοιπόν, είχε μαζί της τους σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζον Τραβόλτα, οι οποίοι φιλοξενούνται στο υπερπολυτε­λές γιοτ της και τριγυρνούν τις τελευταίες εβδομάδες στα ελληνικά νερά… Με την τεράστια θαλαμηγό της Μαριάν­νας έκανε κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά πολύ συχνά και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος. Όμως η «λαχτάρα» του Πάρη Κασιδόκωστα να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ ως πα­ραγωγός ταινιών φαίνεται πως επαναπροσανατόλισε το «πλάνο φιλοξενίας» της μητέρας….  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15