search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 06:40
MENU CLOSE

Τους έσωσε… ο Μπαρόζο

27.07.2012 17:29
oldphotos134329523046.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ωραία ευκαιρία βρήκε ο Σαμαράς με  την έλευση Μπαρόζο και τον πανικό που γίνεται από τους ελέγχους της τρόικας για να αναβάλει επ’ αόριστον την εκλογή γραμματέα της Κ.Ε. στη ΝΔ.

Ωραία ευκαιρία βρήκε ο Σαμαράς με  την έλευση Μπαρόζο και τον πανικό που γίνεται από τους ελέγχους της τρόικας για να αναβάλει επ’ αόριστον την εκλογή γραμματέα της Κ.Ε. στη ΝΔ. Το ρεπορτάζ ήθελε τις τελευταίες μέρες να ασκούνταν πιέσεις σε πολλές πλευρές, ώστε η εκλογή να μη γίνει τσίρκο, με την παρέλαση υποψηφίων, που θα αποτύπωνε και τον κατακερματισμό εντός του κόμματος. Η αλήθεια είναι ότι εσωτερικά η Ν.Δ. δεν διάγει τις καλύτερες μέρες της, οι συνεχείς κωλοτούμπες πολιτικής, στρατηγικής και τακτικής έχουν προβληματίσει πολλούς, αλλά η εξουσία είναι ισχυρό συγκολλητικό. Συνεργάτες του Σαμαρά φρόντιζαν να κηρύξουν την απόλυτη ουδετερότητα απέναντι στην πασαρέλα υποψηφίων. Στηρίζουν όμως σιωπηλά τον Φίλιππο Ταυρή, προερχόμενο από τον συνδικαλιστικό χώρο, ο οποίος μπορεί να μπει ανάχωμα στην «ταραχή» που θέλει η ΔΑΚΕ να κάνει εν όψει ιδιωτικοποιήσεων προκειμένου να επιβεβαιώσει τον ρόλο του…  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 06:37