search
ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 04:41
MENU CLOSE

Μπανάκια με έξοδα του Δήμου

12.09.2012 11:56
oldphotos134700818723.jpg

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ολόκληροτο καλοκαίρι στη Βάρκιζα και δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο πάρκαρε το αυτοκίνητο του Δήμου Αθηναίων με αριθμό ΖΗΟ 9533 της Διεύθυνσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας και ο οδηγός του, προφανώς, μπανιαρι­ζόταν σχεδόν καθημερινά.

Ολόκληροτο καλοκαίρι στη Βάρκιζα και δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο πάρκαρε το αυτοκίνητο του Δήμου Αθηναίων με αριθμό ΖΗΟ 9533 της Διεύθυνσης Πρασίνου και Κηποτεχνίας και ο οδηγός του, προφανώς, μπανιαρι­ζόταν σχεδόν καθημερινά. Μήπως ο κ. Καμίνης πρέπει να ζητήσει τα έξοδα κινήσεως του αυ­τοκινήτου από τον λεβέντη που χρησιμοποιού­σε το δημοτικό αυτοκίνητο και πλήρωναν οι δη­μότες;;; Και με την ευκαιρία: Η κεντρική πλα­τεία της πρωτεύουσας είναι, βρε αδέλφια του δήμου, η πλατεία Συντάγματος. Κανένα πλυσιματάκι καλό θα ήταν. Βρόμαγε όλο το καλοκαίρι. Εκτός αν περι­μένει ο Δήμος Αθηναίων τα πρωτοβρόχια. Ρίξτε και μια ματιά στο τέρμα Ιπποκρά­τους που ζέχνει από την πολλή… αμμωνία!  Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 03:21