Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πλούσιοι “επαίτες”» και ρεπορτάζ για το… δράμα των ζάπλουτων, όπως καταγράφεται μέσα από τις φορολογικές δηλώσεις 5 επιφανών εκπροσώπων τους. Πώς γίνεται όταν οι φτωχοί στενάζουν από τα απανωτά χαράτσια, οι μεγιστάνες να πληρώνουν… νομίμως (!) ψίχουλα στην εφορία. (Σελ. 4,5)
Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πλούσιοι “επαίτες”» και ρεπορτάζ για το… δράμα των ζάπλουτων, όπως καταγράφεται μέσα από τις φορολογικές δηλώσεις 5 επιφανών εκπροσώπων τους. Πώς γίνεται όταν οι φτωχοί στενάζουν από τα απανωτά χαράτσια, οι μεγιστάνες να πληρώνουν… νομίμως (!) ψίχουλα στην εφορία. (Σελ. 4,5)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Όσο συνεχίζεται ο… διάλογος για τα νέα μέτρα, τόσο πυκνώνουν οι απειλές για υπουργικές παραιτήσεις. Αλλά ποιος τους πιστεύει πια; (Σελ. 6,7)
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ με πυξίδα την κοινωνία. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έτοιμος να αναπτύξει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. (Σελ. 8,9)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Η ΔΕΗ ασθενεί, η κυβέρνηση παρακολουθεί την απαξίωση και τα κοράκια καραδοκούν για την αρπαγή των φιλέτων της Επιχείρησης. (Σελ. 16,18)
ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η εργασιακή φρίκη που ονειρεύεται η τρόικα. Πως και με ποια μέτρα σκοπεύουν να ισοπεδώσουν τους εργαζόμενους στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και για χάρη του επιχειρηματικού κέρδους. (Σελ. 20,45)
ΠΟΡΙΣΜΑ: Το ΙΚΑ… «Ξύνει» πληγές σε ΙΕΚ. Πως κάποιοι βάζουν χέρι σε δημόσιο χρήμα πλαστογραφώντας φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. (Σελ. 58)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είμαστε τυχερή γενιά γιατί ο κόσμος έψαξε να μας βρει». Ακόμη: Το μετέωρο βήμα των ΔΗΠΕΘΕ / Λυρική Σκηνή: Επιτέλους οργανώνεται / Μαρία Κάλλας: OTempora, omores… / «Όχι άλλη ‘Alegria’, φέρτε μας λίγη σανγκρία» / Ζακ Οντιάρ: «Η κρίση μας έκανε βάρβαρους».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.