search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.04.2026 17:35
MENU CLOSE

Μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο

29.10.2012 15:14
Μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο - Media

Μεγάλες απώλειες σημειώνει σήμερα η Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χ.Α., κινούμενος στις 818 μονάδες καταγράφοντας πτώση 6,43%.

 Μεγάλες απώλειες σημειώνει σήμερα η Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χ.Α., κινούμενος στις 818 μονάδες καταγράφοντας πτώση 6,43%.
 
Όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς, πηγή ανησυχίας παραμένουν οι πολιτικές εξελίξεις και η αβεβαιότητα γύρο από το νέο πακέτο μέτρων.

«Βουτιά» για τον τραπεζικό δείκτη με τις απώλειες να διαμορφώνονται σε 14,91% στις 327,47 μονάδες και το σύνολο των τίτλων του σε αρνητικό έδαφος.
 
Ο όγκος των συναλλαγών ανέρχεται στα 103 εκ. ευρώ, 116 μετοχές κινούνται καθοδικά, 17 ενισχύονται και 21 παραμένουν αμετάβλητες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.04.2026 17:34