search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.11.2025 13:11
MENU CLOSE

Ωραίος και ευρωπαίος

07.11.2012 05:30
Ωραίος και ευρωπαίος - Media

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει και φέτος υψηλές βλέψεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και ότι προσπαθεί να επαναλάβει τα περσινά του κατορθώματα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει και φέτος υψηλές βλέψεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και ότι προσπαθεί να επαναλάβει τα περσινά του κατορθώματα. Πέρυσι ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στους «16», φέτος είναι στον ίδιο δρόμο. Η δεύτερη νίκη επί της Μονπελιέ, με το καθαρό 3-1 αυτή τη φορά, τον έφερε σε θέση να έχει (σχεδόν) εξασφαλίσει το Γιουρόπα Λιγκ και να ελπίζει βάσιμα ότι θα συνεχίσει στην κορυφαία διοργάνωση.
Με τους 6 βαθμούς που έχει ήδη μαζέψει ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία αλλά με δύο ματς να απομένουν στον όμιλο ελπίζει ότι αυτή θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ του Μασάντο μόλις στο 4΄ αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχτισε πάνω στο αποτέλεσμα αυτό. Επαναπαύτηκε και το πλήρωσε στο 66΄ με το πέναλτι – γκολ του Μπελαντά.
Στη συνέχεια οι πρωταθλητές πήραν τον έλεγχο και πίεσαν πολύ για το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 80΄ με τον Γκρέκο που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα και σκόραρε από κοντά και δύο λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου με σουτ από σέντρα του Χολέμπας πέτυχε το τελικό 3-1.
Το άλλος ματς του ομίλου μεταξύ Σάλκε και Άρσεναλ έληξε 2-2 και όλα πλέον είναι ανοιχτά.
Η βαθμολογία (σε 4 ματς): Σάλκε 8, Άρσεναλ 7, Ολυμπιακός 6, Μονπελιέ 1.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.11.2025 13:11