search
ΔΕΥΤΕΡΑ 31.08.2026 00:52
MENU CLOSE

Υπαγωγή στο άρθρο 99 ζήτησε η ΑΓΝΟ

24.12.2012 13:09
Υπαγωγή στο άρθρο 99 ζήτησε η ΑΓΝΟ - Media

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, σχεδόν 10 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίησή της.

Αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 κατέθεσε στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η
γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ, σχεδόν 10 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίησή της.

Η εταιρεία κατέθεσε και  αίτημα προσωρινών μέτρων προστασίας από τους πιστωτές.

Το μερίδιο αγοράς της έχει υποχωρήσει  κάτω από το 2%  και όπως αναφέρεται οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Λαγκαδά λάμβαναν τον μισθό τους με σημαντική καθυστέρηση.

Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία είχε περάσει το 2003 στην ιδιοκτησία του ομίλου τυροκομικών προϊόντων Κολιός έπειτα από διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Αγροτική Τράπεζα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.08.2026 00:49