search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 12:54
MENU CLOSE

Ξανά πατέρας ο Ελτον Τζον

17.01.2013 18:48
Ξανά πατέρας ο Ελτον Τζον
 - Media

Από την παρένθετη μητέρα που γέννησε και το πρώτο του παιδί ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο
 
Το μωρό θα πάρει το όνομα Ελάια Τζόζεφ Ντάνιελ Φέρνις – Τζον

Του Θανάση Τρομπούκη
 
Με μια λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, ο Σερ Ελτον Τζον και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις επιβεβαίωσαν την είδηση ότι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ο Ελάια Τζόζεφ Ντάνιελ Φέρνις-Τζον γεννήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Λος Αντζελες από παρένθετη μητέρα, η οποία δύο χρόνια πριν είχε γεννήσει και τον πρώτο γιο του ζευγαριού, Ζάκαρι.

Ο 65χρονος Ελτον και ο 50χρονος Ντέιβιντ παντρεύτηκαν το 2005, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι επέλεξε την Καλιφόρνια για να αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας τα παιδιά του, διότι εκεί το νομικό πλαίσιο επιτρέπει να γίνει η γονιμοποίηση ύστερα από μείξη του σπέρματος των δύο γονέων, ενώ μετά τον τοκετό στο πιστοποιητικό γέννησης αναγράφεται το όνομα και των δύο. Αυτή η διαδικασία απαγορεύεται στη Βρετανία.

Το ευτυχές ζευγάρι σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Hello» δήλωσε πανευτυχές. «Η γέννηση του δεύτερου γιου μας συμπληρώνει την οικογένειά μας με τον πιο πολύτιμο και τέλειο τρόπο». Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ελτον Τζον είχε εξομολογηθεί ότι μετάνιωσε που περίμενε τόσον καιρό για να αποκτήσει παιδί.
Ωστόσο, φαίνεται ότι αναγνωρίζει και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον τα παιδιά του εξαιτίας του κοινωνικού ρατσισμού. Σε συνέντευξή του στην «Guardian» έναν χρόνο πριν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι όταν θα πάει σχολείο (ο Ζάκαρι), θα υπάρξει τρομακτική πίεση και θα έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που θα του λένε “δεν έχεις μαμά”». 

Ημ.δημοσίευσης: Πέμπτη 17-1-13

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 12:51