search
ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 16:13
MENU CLOSE

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ

08.02.2013 07:00
Αποφυλακίζεται η «θηλυκή συμμορία» του ΙΚΑ Καλλιθέας - Media

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Ιδρύματος.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Ιδρύματος.
Το αίτημα της κινητοποίησης είναι να μην απολυθούν με δικαστική απόφαση 500 εργαζόμενοι του Ιδρύματος οι οποίοι προσφέρουν εδώ και δύο χρόνια τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους και συνταξιούχους και έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ.
Στις 11 το πρωί οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν γενική συνέλευση και θα ακολουθήσει πορεία προς τα υπουργεία Εργασίας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και καλούν την κυβέρνηση να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 04.09.2025 16:08