search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 07:05
MENU CLOSE

Λεκτική επίθεση αγροτών σε Τσαυτάρη και Καράογλου

08.02.2013 08:01
Λεκτική επίθεση αγροτών σε Τσαυτάρη και Καράογλου - Media

Ένταση επικράτησε την Πέμπτη μεταξύ Σερραίων αγροτών και των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Τσαυτάρη και Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου.

Ένταση επικράτησε την Πέμπτη μεταξύ Σερραίων αγροτών και των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Τσαυτάρη και Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου.
 
Οι αγρότες βρέθηκαν στο ΥΜΑΘ προκειμένου να συναντήσουν τον κ. Τσαυτάρη και να του εκφράσουν τη διαφωνία τους με το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο υπουργός όμως δέχτηκε να συναντηθεί μαζί τους για λιγότερο από πέντε λεπτά με αποτέλεσμα οι αγρότες να εξοργιστούν, να επιτεθούν λεκτικά και στους δύο υπουργός και να αποχωρήσουν από το υπουργείο.

 

Αμέσως μετά την αποχώρηση των Σερραίων αγροτών, οι υπουργοί Καράογλου και Τσαυτάρης εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και πρόσθεσαν ότι θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί κάποιο ραντεβού.
 

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των Σεραίων αγροτών Στέργιος Λίτος κατήγγειλε το γεγονός ότι ο κ. Τσαυτάρης συναντήθηκε ξεχωριστά με αγρότες από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική λέγοντας ότι το υπουργείο διαχωρίζει τους αγρότες, ενώ αναφερόμενος στους συναδέλφους του από τη Θεσσαλονίκη υποστήριξε ότι προσπαθούν να κάνουν συμφωνία «κάτω από το τραπέζι».
 

Απαντώντας στον κ. Λίτο ο εκπρόσωπος των αγροτών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Χρήστος Τσιλιάς, δήλωσε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν από χθες κλεισμένο ραντεβού με τον κ.Τσαυτάρη και πως ο ίδιος αγνοεί το πώς και το γιατί οι Σερραίοι συνάδελφοι του βρέθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
 
Την ίδια ώρα οι αγρότες κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους και την Κυριακή θα συναντηθούν στο μπλόκο της Νίκαιας προκειμένου να αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειές τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 07:01