search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:47
MENU CLOSE

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εντοπίστηκε τουρκική κορβέτα

20.02.2013 15:06
Σε ελληνικά χωρικά ύδατα εντοπίστηκε τουρκική κορβέτα - Media

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, η τουρκική κορβέτα «BOZCAADA», προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 11:00 σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Μυκόνου και Νάξου και στη συνέχεια με δυτική πορεία κινήθηκε βόρεια της Πάρου και κατόπιν με νότια πορεία μεταξύ Σίφνου και Αντίπαρου.

 

Σε ελληνικά χωρικά ύδατα στο κεντρικό Αιγαίο εισήλθε το πρωί τουρκική κορβέτα. Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, η τουρκική κορβέτα «BOZCAADA», προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε στις 11:00 σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Μυκόνου και Νάξου και στη συνέχεια με δυτική πορεία κινήθηκε βόρεια της Πάρου και κατόπιν με νότια πορεία μεταξύ Σίφνου και Αντίπαρου.

 

Το τουρκικό πολεμικό εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα στις 14:30 μεταξύ Μήλου και Φολέγανδρου.

 

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν την κορβέτα του τουρκικύ Ναυτικού καθ' όλη τη διάρκεια του πλου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 17:46