Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προθεσμία για να δικαστεί την Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός που κατηγορείται για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 168.000 ευρώ.
Προθεσμία για να δικαστεί την Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός που κατηγορείται για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 168.000 ευρώ
Ο επιχειρηματίας ο οποίος συνελήφθη και πάλι σήμερα το πρωί με εντολή του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βωβός είχε συλληφθεί ξανά τον περασμένο Νοέμβριο για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 1.009.666,11 ευρώ και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.