search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 17:22
MENU CLOSE

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…

05.06.2013 21:00
Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο… - Media

Χιλιάδες νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο εξωθούνται –με διάφορους τρόπους- στην πορνεία. Ακόμη και ανήλικα μπλέκουν στα δίχτυα του πληρωμένου σεξ και οι ζωές τους καταστρέφονται.

Χιλιάδες νεαρά κορίτσια σε όλο τον κόσμο εξωθούνται –με διάφορους τρόπους- στην πορνεία. Ακόμη και ανήλικα μπλέκουν στα δίχτυα του πληρωμένου σεξ και οι ζωές τους καταστρέφονται.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτοί που ωθούν τις κοπέλες στο να πουλάνε το κορμί τους είναι ενήλικες –στις περισσότερες περιπτώσεις άνδρες.
Στη Μινεάπολη όμως η αστυνομία ανακάλυψε μια υπόθεση σωματεμπορίας αρκετά πρωτότυπη. Ο λόγος ήταν ότι εγκέφαλος ήταν μια 18χρονη μαθήτρια του λυκείου, η οποία εξέδιδε μια 16χρονη κοπέλα που φοιτούσε στο ίδιο σχολείο.
Η Μόντια Πάρκερ προσέγγισε την 16χρονη μέσω facebook και την έπεισε να κάνει σεξ με άντρες αντί ελάχιστης αμοιβής. Ανέβασε σε ειδική ιστοσελίδα φωτογραφίες της κοπέλας και έβαλε το δικό της τηλέφωνο για τις λεπτομέρειες.
Στις αρχές Μαρτίου οι δύο κοπέλες έφυγαν από το σχολείο με το αυτοκίνητο της Πάρκερ και πήγαν στα περίχωρα της πόλης. Σε προκαθορισμένο ραντεβού η 16χρονη έκανε στοματικό σεξ σε έναν τύπο και εισέπραξε 60 δολάρια τα οποία έδωσε στην Πάρκερ για να τα καταθέσει στο λογαριασμό της αλλά η «μαντάμ» τα τσέπωσε τα χρήματα.
Το επόμενο ραντεβού αφορούσε ολοκληρωμένη συνουσία αλλά η 16χρονη αρνήθηκε και ευτυχώς δεν τρίτωσε το κακό. Η μητέρα της κοπέλας άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να τσεκάρει το κινητό της. Ανακάλυψε τα μηνύματα που η κόρη της είχε ανταλλάξει με την Πάρκερ και απευθύνθηκε στην αστυνομία η οποία τελικά συνέλαβε την 18χρονη επίδοξη «μαντάμ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 17:22