Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» και «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» καταλαμβάνουν από τρεις έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ανακοινώθηκαν από την Εφορευτική Επιτροπή τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης και 19ης Ιουνίου 2013 για τη σύνθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Η πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι», με επικεφαλής την έως χθες γενική γραμματέα Μαρία Αντωνιάδου, κατέλαβε την πρώτη θέση.
Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο συνδυασμός «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τρίμη, έως χθες πρόεδρο της Ένωσης και την τρίτη ο συνδυασμός «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία», παράταξη που είχε ιδρύσει ο Πάνος Σόμπολος, πρόεδρος σήμερα του Ταμείου των δημοσιογράφων ΕΔΟΕΑΠ.
«Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» και «Συσπείρωση Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» καταλαμβάνουν από τρεις έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα:
Εγγεγραμμένοι: 5.701
Ψήφισαν: 3.322
Έγκυρα: 3.185 Άκυρα: 60 Λευκά: 77
Εκλογικό μέτρο: 289
Έλαβαν:
Ι. Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» (ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ-ΥΠΕΡΒΑΣΗ)
Ψήφοι: 756 Έδρες: 3
ΙΙ. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Ψήφοι: 689 Έδρες: 3
ΙΙΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»
Ψήφοι: 561 Έδρες: 2
ΙV. Συνδυασμός «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΚΕΔ)»
Ψήφοι:321 Έδρες: 1
V. Συνδυασμός «ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ»
Ψήφοι: 289 Έδρες: 1
VΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ψήφοι: 264 Έδρες: 1
VΙΙ. Συνδυασμός «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Ανένταχτοι)»
Ψήφοι: 250 Έδρες: –
VΙΙΙ. Συνδυασμός «ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑΙ… ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΤΕ!!!»
Ψήφοι: 30 Έδρες: –
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.