search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.11.2025 16:12
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Κομισιόν τα περί προθεσμίας τριών ημερών για την Ελλάδα

02.07.2013 09:06
Διαψεύδει η Κομισιόν τα περί προθεσμίας τριών ημερών για την Ελλάδα - Media

Διαψεύδει η Κομισιόν δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο η χώρα μας  έχει τρεις μέρες διορία για να πείσει τους διεθνείς δανειστές ότι είναι σε θέση να τηρήσει τους όρους του μνημονίου για να πάρει ολόκληρη (και όχι τμηματικά) την επόμενη δόση, ύψους 8,1 δις ευρώ.

Διαψεύδει η Κομισιόν δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο η χώρα μας  έχει τρεις μέρες διορία για να πείσει τους διεθνείς δανειστές ότι είναι σε θέση να τηρήσει τους όρους του μνημονίου για να πάρει ολόκληρη (και όχι τμηματικά) την επόμενη δόση, ύψους 8,1 δις ευρώ. Η Κομισιόν αναφέρει ότι αρμόδιο για να αποφασίσει για το ζήτημα της δόσης είναι το Eurogroup.
Το δημοσιεύμα επικαλείτο αξιωματούχους της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με το Reuters, ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωζώνης που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις  ανέφερε πως υπάρχει μια γενική δυσαρέσκεια για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων,  όπως η συλλογή φόρων και οι υπηρεσίες υγείας.
Σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο, άλλος αξιωματούχος ανέφερε ότι μέχρι την Παρασκευή, δηλαδή πριν το Eurogroup της Δευτέρας, πρέπει να υπάρξει πρόοδος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.11.2025 16:11