search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:18
MENU CLOSE

Συγκρίνοντας τα ταξί σε Αθήνα και Τόκιο

05.08.2013 05:53
Συγκρίνοντας τα ταξί σε Αθήνα και Τόκιο - Media

Τις υπηρεσίες, τις συνθήκες και βέβαια τα κόμιστρα των διαδρομών με ταξί σε Αθήνα και … Τόκιο συνέκρινε το BBC σε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ. 

Τις υπηρεσίες, τις συνθήκες και βέβαια τα κόμιστρα των διαδρομών με ταξί σε Αθήνα και … Τόκιο συνέκρινε το BBC σε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Και παρά τις κατηγορίες που ακούγονται κατά καιρούς για τους Έλληνες οδηγούς ταξί, ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού έμεινε ευχαριστημένος.
 
Ο ανταποκριτής του στην Ελλάδα, Mark Lowen, είναι σχεδόν ευτυχής που βρήκε εύκολα και γρήγορα μέσω κινητού τηλεφώνου ένα ταξί για να πάει στην παραλία, μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Βρήκε το κόμιστρο φτηνό: 13 ευρώ με απόδειξη.
 
Την ίδια ώρα στο Τόκιο, ο συνάδελφός του Lowen εντυπωσιάστηκε από την σύγχρονη τεχνολογία – ακόμη και οι πόρτες ανοιγοκλείνουν μόνες τους. Όμως για διαδρομή 10 χιλιομέτρων πλήρωσε 40 ευρώ.

Αναδημοσίευση από το www.iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:18