search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:47
MENU CLOSE

«Θερμό» μέτωπο κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ

06.09.2013 07:56
«Θερμό» μέτωπο κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ - Media

Τα… συνδικάτα θα «υποδεχθούν» με δυναμικές κινητοποιήσεις τον Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων της 78ης ΔΕθ αύριο Σάββατο.

Τα… συνδικάτα θα «υποδεχθούν» με δυναμικές κινητοποιήσεις τον Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων της 78ης ΔΕθ αύριο Σάββατο.

Πρόγευση των αυριανών κινητοποιήσεων αποτελεί η σημερινή συγκέντρωση ενστόλων στις 5 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο και η πορεία που θα πραγματοποιήσουν μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα συμμετέχουν και στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΘ – ΕΔΟΘ του Σαββάτου.

Τα συλλαλητήρια στα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ

Τέσσερα είναι τα βασικά συλλαλητήρια που οργανώνονται για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ καλούν στο άγαλμα του Βενιζέλου, το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Καμάρα και οι επιτροπές κατοίκων της Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης χρυσού στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Στο συλλαλητήριο στο άγαλμα του Βενιζέλου θα δώσει θα βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από βουλευτές και στελέχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει προσυγκέντρωση στην περιοχή Κολόμβου, στην οδό Εγνατία, και στη συνέχεια θα ενωθεί με το μπλοκ ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ.

Στην «πρώτη γραμμή» των συλλαλητηρίων θα βρεθούν οι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ και τι άλλες αμυντικές βιομηχανίες, της ΕΥΑΘ, οι απολυμένοι της ΕΡΤ, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στον χώρο της υγείας και άλλοι κλάδοι που πλήττονται ιδιαίτερα.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί σε προσυγκέντρωση τους δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις του ραδιόφωνου της ΕΡΤ3, στην οδό Αγγελάκη, και από εκεί πορεία μέχρι το άγαλμα του Βενιζέλου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:45